РЕЦЕПТИ для СУШІННЯ

Рецепт. Сушка яблук в сушарці (дегіраторі)

Інгредієнти:
  • Яблука

Інструкції:
  1. Очистіть яблука, вийміть серцевину з наявними кісточками і поріжте на шматочки товщиною в півсантиметра.
  2. Посипте яблука корицею за бажанням.
  3. Рівномірно розмістіть шматочки яблук на поличках дегідратора.
  4. Увімкніть дегідратор і встановіть температуру на 55 градусів Цельсія.
  5. Дайте яблукам сушитися в дегідраторі протягом 7-15 годин, залежно від їх товщини та вологості.
  6. Перевірте яблука на готовність, вони повинні бути м'якими та гнучкими.
  7. Вийміть яблука з дегідратора та насолоджуйтеся своїми домашніми, натуральними сухофруктами!
Фрукти та пастила